New Flairck

Bio

De kaarten van Flairck werden opnieuw geschud. Oprichters Erik Visser en Peter Weekers geven hun muzikale erfenis door aan gitarist en componist Pablo Ortiz, die voor een fonkelnieuw ensemble vier getalenteerde strijkers rond zich schaarde. Met Mart Flecijn, Zhazira Ukeyeva, Liesbeth Lambrecht op viool en Joris Vanvinckenroye op contrabas, heeft hij vier troeven in handen die tijdens een nieuw spektakel slim worden uitgespeeld. Even energiek en instrumentaal acrobatisch als we van Flairck gewoon zijn, maar met een verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal nalatenschap, pikt de volgende generatie de draad op. Drie koninginnen en twee jokers leggen de kaart voor de veelbelovende vooruitzichten van de New Flairck: Full House.

  • Pablo Ortiz: gitaar
  • Joris Vanvinckenroye: contrabas
  • Mart Flecijn: viool
  • Zhazira Ukeyeva: viool
  • Liesbeth Lambrecht: viool, altviool

Blind dances part 2

Mini Documentaire

Live concert

Agenda

New Flairck

17 november 2018 BREStheater (Brielle, NL)

New Flairck

23 november 2018 Kennemer Theater (Beverwijk, NL)

New Flairck

24 november 2018 Kulturhuset Najaden (Halmstad, SW)

New Flairck

13 december 2018 Theater Het Kruispunt (Barendrecht, NL)

New Flairck

22 december 2018 Schouwburg Cuijk (Cuijk, NL)

New Flairck

20 december 2019 r.k-kerk H.H. Simon en Judas (Ootmaarsum, NL)

Discografie

CD

Variaties Op Een Dame (1978)
Live in Amsterdam (1980)
Flairck & Orkest (1982)
Moustaki & Flairck (1982)
Bal Masqué (1984)
Sleight of Hand (1986)
The Emigrant (1989)
Flairck 10 (1989)
Alive (1990)
De Optocht (1992)
Kamers (1994)
En vivo en Chile (1995)
The Chilean Concerts (1995)
De Gouden Eeuw (1996)
Cuerpos Tocados: Music for the Body (1998)
Symfonie van de Oude Wereld (2000)
Eenmansoptocht (2004)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

DVD

Circus Hiëronymus Bosch (2002)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

LP

Variations on a Lady (US release, 1978)
Gevecht Met De Engel (1980)
Circus (1981)
Encore (1985)

Meer info

Website
Facebook