Ananta Roosens en Kaito Winse

Voeg je koptekst hier toe

/
/
Ananta Roosens en Kaito Winse
Ananta breekt uit de comfortzone van haar muzikale oriëntatie. Met violen, haar stembanden en wat huisraad gaat ze op een onverwachte reis met haar vertrouwde instrumenten.

BIO


 
 
  
Veel culturen eren de tradities van hun voorouders, ook de griots in Burkina Faso geven stem aan hun ziel door middel van muziek. In het Westen zijn we dit deels vergeten. De geschiedenis van Ananta’s viool daarentegen gaat terug tot haar overgrootvader en hoe meer ze erover te weten komt, hoe meer ze de magie ervan ondervindt.


Met dit fascinerende gegeven gaan Kaito en Ananta op onderzoek uit en ze ontdekken veel overeenkomsten uit beide werelden. De kracht die hierdoor ontstaat is een universele verbinding tussen het verleden, het heden en de toekomst.

Ananta breekt uit haar comfortzone van haar muzikale oriëntatie. Met violen, haar stembanden en wat huisraad gaat ze op een onverwachte reis met haar vertrouwde instrumenten naar het onbekende. Ze nodigt graag zielsverwanten uit met een vergelijkbare drang naar vrijheid om samen dit pad naar het onbekende te bewandelen.

Deze keer werkt ze samen met de fascinerende Kaito Winse op fluit, kora, tama, kalebas, mondboog en zang.

Book Agenda

Scroll naar boven